SIJMEN RUWHOF

Introductie

Hieronder zal ik een korte introductie geven over mijn drie passies.

Informatiebeveiliging

Ik ben zéér geïnteresseerd in beveiliging in de breedste zin van het woord, en meer specifiek in onderzoek naar beveiligingslekken. Al 20 jaar bestudeer ik actief de hackerscene om hiervan te leren en om diepgaande kennis te verkrijgen van de modus operandi en redenering in deze gemeenschap.

Heb mijzelf in de loop der jaren gespecialiseerd in het uitvoeren van beveiligingsaudits, voornamelijk op webapplicaties. In 2009 heb ik Secundity opgericht, een bedrijf dat gespecialiseerd is in internet- en websitebeveiliging. Ook heb ik in de loop der tijd diverse beveiligingstools ontwikkeld.

Websiteontwikkeling

Al bijna 18 jaar ben ik minimaal een halve werkweek bezig met het ontwikkelen van interactieve en veilige websites. Communicatie gefaciliteerd door websites vind ik een uitermate interessant en boeiend fenomeen. Vind het ook érg leuk om bedachte marketingconcepten te verwezenlijken op het internet.

Van 2005 tot eind 2009 ben ik als technisch directeur (en eigenaar) werkzaam geweest bij Inter Vision IT, een websiteontwikkelingsbedrijf dat gespecialiseerd is in -beveiliging.

Softwareontwikkeling

Sinds mijn overstap van het ontwikkelen van statische naar dynamisch websites eind jaren '90, is het ontwikkelen van geavanceerde webapplicaties ook een passie geworden.

Het plezier tijdens de bouw en de voldoening die ik hieruit haal wanneer de applicatie eindelijk klaar en de klant tevreden is, is reden voor mij geweest om mij in dit vakgebied te specialiseren.

Sitemap / Broncode van deze pagina / © 2017 Sijmen Ruwhof